Съдържанието на този сайт е насочено най-вече към суинг отношенията между двойки и семейства. Вероятността да си намерите тук гадже е почти нулева. За това си има други сайтове и молбата ни е да се обърнете към тях. Самостоятелните мъже не са особено желани. Тези които започват регистрацията си с идеята просто да хвърлят един поглед, по-добре да се откажат тъй като достъпа е ограничен и факта, че сте направили регистрация в сайта е само една малка част от допускането Ви до по-съществените части от него.

ВАЖНО!!! Всяка регистрация се одобрява или отхвърля ръчно, а отхвърлените регистрации се изтриват ако в рамките на 7 дни потребителят не коригира данните от регистрацията, довели до отхвърлянието и! Това дали Вашата регистрация ще бъде приета зависи до много голяма степен от описанието което давате за себе си.

 

ВАЖНО за собствениците на сайтове и webmasters изобщо!!! Цялото съдържание на страниците на BG SWINGERS NET независимо от формата (графичен, текстов, звуков или видео) е обект на авторско право и е собственост на организарторите на сайта и съответно на отделните автори на различните видове публикации. Всяко препечатване на материали от BG SWINGERS NET без изричното съгласие на носителя на правата върху съответния материал се счита за грубо нарушение на авторското право според сега действащия Закон за авторското право и сродните му права (ЗАПСП) и е обект на наказателна отговорност според чл. 172а от НК.

 

Надяваме се, че написаното тук достатъчно ясно и няма да отговаряме на въпроси относно регистрацията и достъпа до сайта, чиито отговори се съдържат тук.

Ако сте съгласни с посочените по-долу условия и основни положения натиснете бутона "Съгласен съм", като по този начин се съгласявате да ги спазвате. Ако не сте съгласни с условията натиснете "Отказ".

Този сайт вече съдържа и еротични снимки. Съдържанието на страниците е изключително насочено към семейства и двойки споделящи идеята за свободен секс и "swinging" и не е подходящ за лица под 18 г. Така, че съгласявайки се с условията за ползване Вие декларирате, че имате навършени 18 години и приемате да разгледате съдържанието на сайта.

 

Чрез натискането на бутона "Съгласен съм" Вие декларирате, че сте навършили пълнолетие. Вие носите пълната отговорност за информацията публикувана под Вашето потребителско име. Вие се съгласявате да не публикувате информация и материали, чиито авторски права принадлежат на друг. В процеса на използването на рубриките в сайта Вие се съгласявате да не публикувате информация с вулгарно, заплашващо, изразяващо обиди, заплахи или омраза съдържание. Забранено е публикуването на снимки с детска порнография. При установяване на подобни публикации ще предаваме на компетентите органи информация за това и за потребителското име и IP адреса, от който е дошла тази публикация. Не се допускат обяви за платени услуги, както и телефонни номера и имейл адреси. Това че достъпът до сайта е платен не означава, че ще се толерират подобни публикаци. BG SWINGERS NET си запазва правото да да преценява кои публикации (вкл. обяви, снимки, теми и отговори във форумите и потребителски профили) са подходящи и могат да останат на страниците на сайта.

 

Въвеждането на определени данни за вас трябва по възможност да е на кирилица. Профилите с описания съдържащи безразборно избрани символи с цел единствено преминаване на ограничението от 100 символа ще бъдат изтривани без предупреждение!!!

 

За да могат да ползват различните рубрики в този сайт от потребителите се изисква да се регистрират като посочат потребителско име, парола, e-mail адрес, определена допълнителна информация за себе си, а за определени функционалности и да заплатят определената такса. Нито Администраторът, нито модераторите на сайта могат да бъдат държани отговорни относно опазването на посочената от потребителя информация. Напомняме Ви, че всичката информация публикувана от Вас в рубриките на сайта става публична и Вие трябва да подхождате с особено внимание когато решавате каква информация за себе си можете да споделите с останалите. Молим всеки потребител, който попадне на публикувана от друг потребител информация съдържаща нападки, вулгарен език или клевети относно дадена личност, да ни изпрати уведомление за това на e-mail admin@bgswingers.net, за да вземем необходимите мерки. Със съгласието си с тези условия Вие ни оторизирате да изтриваме или променяме информация публикувана от вас, за която считаме че е в разрез с нашата политика, независимо дали това е подчертано изрично или не.

 

Услугите в сайта се предоставят "във вида в който са" (as is). В тази връзка организаторите не носят отговорност за частична или пълна невъзможност за използването на тези услуги, както и за изтриване или изгубване на потребителски публикации и настройки, както и за нанесени щети, пропуснати ползи и други вреди в следствие на използване или неизползване на услугите в сайта.

 

Този сайт може да съдържа връзки към други уеб сайтове и файлове освен изрично одобрените от организаторите. Ние не контролираме съдържанието на връзките и не можем да сме сигурни, че някои от тези връзки няма да водят към места с непрятно, неприемливо или оскърбително за някои съдържание. Все пак ще се постараем да отстраняваме връзките към материали за които сметнем, че не са на мястото си в този сайт.

 

Ние даваме възможност на потребителите да редактират и променят информацията, която са публикували в личния си профил:

  1. Потребителите могат да направят желаните промени на профила си като влязат в системата с потребителското си име и парола.
  2. В случай на забравена парола потребителите могат да използват опцията за автоматично изпращане на забравена парола или да изпратят email до admin@bgswingers.net.

 

За да може да се регистрирате като потребител в системата Вашият браузър трябва да е с включена опция за приемане на "Cookies". "Cookies" се използват за да се съхрани информацията относно Вашите потребителско име и парола, както и личните ви настройки на сайта, и да Ви позволят идентифицирането в системата.

 

BG SWINGERS NET си запазва правото да отказва достъп до сайта по своя преценка, без да се налага да дава обяснения за причините за отказа.

BG SWINGERS NET може да променя гореописаните условия като се задължава да уведоми потребителите за това. Уведомяването може да стане по email или със съобщение поставено на достъпно за всички място на страниците на сайта.

 

Ако сте съгласни в условията в това споразумение и отговаряте на критериите (най вече за пълнолетие) натиснете бутона "Съгласен съм!" по-долу или бутона "Отказ" ако не сте съгласни.
Уеб дизайн студио Вълков

free hit counter code